Her på siden finder du en samlet bibliografi over mine udgivne værker, samt dem der måtte være under produktion. Du finder også links, til hvor du kan læse meget mere om hvert enkelt værk.

2017 bibliografi

Bibliografi - Sjælehenteren
”Du er ikke bare sjælehenter, er du?”
Min nye makker ryster langsomt på hovedet. ”Men hvem er jeg så?”
”Du er høsteren,” svarer jeg. ”Du er Døden selv.”

Raven er smuk, rig og populær. Hun har hele livet foran sig – indtil hun bliver dræbt på vej til sit livs fest. Men livet slutter ikke altid ved den sidste vejrtrækning. Raven vågner op til et møde med selveste Døden, som tilbyder hende et evigt job som sjælehenter.

Det viser sig, at ikke alt er som det skal være i efterlivet. De ellers udødelige sjælehentere forsvinder én for én, og ældgamle kræfter truer med at tage livet af både Raven og alle omkring hende. For at forhindre Dommedag må Raven alliere sig med både Himlen og Helvede i et forsøg på at nedkæmpe fjenden. Men når krigen truer, og mørket indtager verden, hvem er så i virkeligheden sande venner og fjender? Kan Raven stole på den lyse side, eller går vejen til frelse gennem mørket?

Find Sjælehenteren

Sjælehenteren er første bind i trilogien, Fortællinger fra Døden. Serien udgives hos forlaget DreamLitt og første bind udkommer d. 14. september 2017. Derefter fortsætter den med et bind om året, frem til slutningen i 2018.

Læs mere her

2016 bibliografi:

Bibliografi - De 7 synder
Før DE 7 SYNDER herskede syv guder over verden.
Før DE 7 SYNDER levede mennesker, elvere og dværge i harmoni.
Før DE 7 SYNDER var der intet mørke.
Så kom DE. Og ændrede alt.

Teenageren Kane opdager først, hvilke kræfter han bærer på, da han bliver suget ud af sin kedelige gymnasieverden og ind i et magisk univers, der er på randen til undergang. Med hjælp fra magikeren Aisha må han opfylde en ældgammel profeti, finde og besejre de syv synder og vælte mørkets konge af tronen. Men undervejs må Kane sande, at den største fjende ikke altid kommer udefra. Og er han villig til at ofre det eneste, der er mere værd end livet selv?

De 7 synder er en enkeltstående episk fantasy roman.

Find De 7 synder

De 7 synder udkom d. 22. september 2016 hos forlaget DreamLitt og er tilgængelig som både e-bog og hardback. Genoptrykt i 2. oplag d. 21. december 2016.

Læs mere her