De 7 synder er en episk fantasyroman om kampen mellem det gode og det onde, om at finde sig selv og leve med sine valg. Også de svære af dem.

De 7 synder
Før DE 7 SYNDER herskede syv guder over verden.
Før DE 7 SYNDER levede mennesker, elvere og dværge i harmoni.
Før DE 7 SYNDER var der intet mørke.
Så kom DE. Og ændrede alt.

Teenageren Kane opdager først, hvilke kræfter han bærer på, da han bliver suget ud af sin kedelige gymnasieverden og ind i et magisk univers, der er på randen til undergang. Med hjælp fra magikeren Aisha må han opfylde en ældgammel profeti, finde og besejre de syv synder og vælte mørkets konge af tronen. Men undervejs må Kane sande, at den største fjende ikke altid kommer udefra. Og er han villig til at ofre det eneste, der er mere værd end livet selv?

Bag om De 7 synder

Bag om arbejdet til De 7 synder har jeg haft tovholder Rikki Tholstrup Jørgensen, redaktør Nikolaj Johansen og illustrator Peter Nielsen. Korrekturlæser Anna D. Lorenzen og Helene Helene Toksværd står bag de mange rettelser, mens grafiker Mikkel Zeeb klarede opsætning og ombrydning af teksten.

De 7 synder udkom d. 22. september 2016 hos forlaget DreamLitt og er tilgængelig som både e-bog og hardback. Genoptrykt i 2. oplag d. 21. december 2016.

Anmeldelser af De 7 synder

Jeg indsætter alle anmeldelser jeg finder på listen herover. Hvis ikke din er på allerede, er det fordi jeg desværre ikke har opdaget den. Send mig et link, så ryger du straks på. Du kan også se andres anmeldelser på Goodreads, og eventuelt tilføje bogen din to-read reol dér.