Dette indlæg er skrevet i samarbejde med fotobog.nu og indeholder reklamelinks.

For noget tid siden indgik jeg et samarbejde med Fotobog.nu omkring deres online produktbestilling af fotoprint med mere. De der allerede kender mig som blogger, ved at jeg er enormt selektiv med mine samarbejdsaftaler til bloggen, men de ved garanteret også allerede at jeg er lidt af en fotonørd. Selvom jeg desværre ikke har så meget tid til at fotografere som jeg gerne ville, så er mine fotografiske minder, noget der betyder rigtig meget for mig.

Hvorfor jeg er så glad for fotoprints

For et par år siden brugte jeg en weekend på at sætte min stue i stand herhjemme. Ud over indførelsen af mine tre højtelskede bogreoler, betød det også plads til en ny sofa, og en hel endevæg med et personligt billede galleri. Jeg startede i det små med 12 rammer, men lige så stille er væggen begyndt at vokse, og sprede sig over et større areal. Og jeg elsker den. Jeg bruger enormt meget tid i min stue (som er sammenhængende med køkken og spisestue), og jeg kan altid se min væg med mine egne fotoprint fra diverse rejser.

fotobog

print billeder

De senere år har jeg været i London, Paris, Bornholm og flere steder i USA. De udvalgte billeder på væggen er derfor et sparsomt udpluk af turistbilleder fra de klassiske destinationer, som Universel Studio i Orlando og Notre Dame i Paris, men der er også små mere private perler, som en tilfældig gade i Chicago og et privat øjeblik på Dueodde Strand på Bornholm. Alle sammen er det fantastiske minder, der ikke kun husker mig på skønne oplevelser og tider med dejlige mennesker, men også på en stor del af mit liv og min personlighed. Det er en reminder om at jeg kan hvad jeg vil, og sætter mig for – Og at jeg ikke skal glemme det.

Hvordan har I det med fotografier? Er det noget der blot lægger på jeres iPhone og bliver glemt, eller noget I gerne kigger på?

Forandring fryder – Også på en billedvæg

Nu er flere af de gamle fotoprint så skiftet ud med nyere af slagsen. Det er lang tid siden at jeg sidst har fået fremkaldt billeder, hvilket er lidt en blanding mellem dovenskab over at skulle sortere i mere end 4000 billeder på computeren, men også at jeg egentlig ikke var fyr og flamme over fremkaldelsen sidst. Det kan jeg til gengæld ikke bruge som undskyldning længere. Det kan måske være svært at tro på, i og med at indlægget ér sponsoreret, men lige så meget uvenner jeg var med fotobog-nu’s software til fotobøger, lige så fuldstændig vild er jeg med deres kvalitet inden for fremkaldelse af fotoprint!

Jeg kan 100 % ærligt sige at det er de bedst fremkaldte billeder jeg nogensinde har fået lavet. Ikke motivmæssigt selvfølgelig, men kvalitetsmæssigt. Billederne er printet på tykt fotopapir, med den flotteste blanke overflade. Jeg har med vilje ikke redigeret i nogle af billederne på min fotovæg, men farverne på de nye billeder er meget klarere og motivet står på en eller anden måde bare skarpere. Jeg er helt klart fan, og det bliver bestemt ikke sidste gang jeg får fremkaldt billeder dér. Det foregik uhyre nemt, ved blot at uploade billederne, godkende, og tre dage senere lå pakken og ventede på mig, nede i kiosken med pakkeudlevering.

fotovæg

Jeg kommer i øvrigt til at skylde jer et indlæg omkring mine fotos, for da jeg alligevel var i gang, bestilte jeg også en plakat collage, som kom i et stort paprør. Jeg mangler bare lige at finde en pæn ramme, så den kan komme op og hænge, og så skal I nok få dén at se også. Der hører nemlig en sjov historie til mit valg af motiver…

Hvilke motiver er jeres favoritter, når I tager billeder?