Jeg ved at man hurtigt kan misse et opslag på Facebook, gå glip af et tweet eller glemme et nyhedsbrev. Derfor har jeg kreeret en officiel kalender over arrangementer i forbindelse med mit forfatterskab. Der vil være fokus på forfatterarrangementer, men der kan også forekomme workshops med mere.

Offentlig kalender

Sjælehenteren releasefest

Torsdag d. 14. september kl. 16.00-18.00 i Valby.

Med efterårets kommen lander også Sjælehenteren i butikkerne. Min modige ravn er klar til at flyve fra reden, og det fejrer jeg traditionen tro i samarbejde med Arnold Busck Valby. Kom fordi d. 14. september mellem kl. 16 og 18 og fejr dagen med mig.

Tilmeld dig evt. eventet på forhånd via Facebooksiden og spred budskabet til andre fantasylæsere.

Læs mere

Esbjerg Fantasyfestival

Lørdag d. 16. september i Esbjerg.

Lørdag d. 16. september afholder jeg meet & greet på DreamLitts stand kl. 12.00-13.00. Det sker i samarbejde med Linette Harpsøe og Marie-Louise Rønning. Kom og hils på.  

Lørdag d. 16. september signerer jeg bøger og snakker på DreamLitts stand fra kl. 14.30-15.00.

Det vil være muligt at købe både Sjælehenteren og De 7 synder til særlig messepris, samt få lækre merchandises med hjem.

Læs mere

Esbjerg Fantasyfestival

Søndag d. 17. september i Esbjerg.

Søndag d. 16. september fra kl. 15.00-15.30 bliver jeg interviewet af Malene Hulgaard i Våbenkammeret. Vi byder velkommen til en spændende snak om Sjælehenteren, kommende projekter og skriveprocessen som helhed.
Der er efterfølgende signering på Dommedagsbjerget fra kl. 15.30-16.00.

Det vil være muligt at købe både Sjælehenteren og De 7 synder til særlig messepris, samt få lækre merchandises med hjem.

Læs mere

Signering i Kolding

Fredag d. 29. september kl. 18.00-19.00 i Arnold Busck Kolding.

Fredag d. 29. september gæster jeg Arnold Busck i Kolding Storcenter, hvor jeg er med til at fejre Late Night i byen. Kom og hils på, køb Sjælehenteren og få en signering til enten dig selv eller en fantasyfan du vil glæde med et dansk bud på fantasy i topklasse.

Læs mere

Signering i Hadsten

Fredag d. 6. oktober kl. 16.00-17.00 i Bogormen Bog & Ide.

Fredag d. 6. oktober gæster jeg Bogormen Bog & Ide i Hadsten, for at være med til at fejre Marie-Louises jubilæum som ejer af butikken. Kom og hils på, køb Sjælehenteren og få en signering til enten dig selv eller en fantasyfan du vil glæde med et dansk bud på fantasy i topklasse.

Læs mere

Herlufsholm Fantasymesse

Lørdag d. 21. oktober kl. 10.00-10.30 på scenen i Festsalen.

Lørdag d. 21. oktober kl. 10.00-10.30 kan du møde mig (Og Sjælehenteren) i samtale med Marie-Louise Rønning på scenen i Festsalen. Vi vil snakke om henholdsvis Sjælehenteren og Tusmørkebørn, samt livet som forfattere.
Der er efterfølgende signering på DreamLitts stand.

Det vil være muligt at købe både Sjælehenteren og De 7 synder til særlig messepris, samt få lækre merchandises med hjem.

Læs mere

Bogforum

Fredag d. 10. november

Kl. 12.00-12.15: Gratis skriveworkshop på Skriveværkstedets stand. Hvordan skriver du en god fantasyfortælling? Forfatter Katja Berger holder oplæg og giver gode råd.

Kl. 12.30-12.45: Gratis skriveworkshop på Skriveværkstedets stand. 3 grunde til, at du aldrig får skrevet din bog færdig. Forfatter Katja Berger holder oplæg om, hvor meget overspringshandlinger skader din bog – og hvordan du undgår dem.

Kl. 15.45-16.00: Gratis skriveworkshop på Skriveværkstedets stand. Sådan får du læserne til at tro på, at din verden eksisterer. Forfatter Katja Berger holder oplæg og giver råd til, hvordan du bygger din egen fantasyverden.

Kl. 16.45-17.00: Gratis skriveworkshop på Skriveværkstedets stand. 8 tips til at få succes som forfatter. Forfatter Katja Berger holder oplæg og giver råd til, hvordan du får både dig selv og andre til at tage din forfatterkarriere seriøst.

Læs mere

Bogforum

Lørdag d. 11. november

Kl. 10.30-11.00 på Bella Scenen: Anmelderroste Katja Berger fortæller om fantaygensen og sin nyeste bog Sjælehenteren til forfatter Haidi Wigger Klaris – forfatter/author, der selv har prøvet at skrive sig til Helvede og tilbage igen i fantasyserien Dæmonherskerens arving.

Kl. 11.00-11.30 på Arnold Buscks stand: Signering (og salg) af Sjælehenteren. Kom og hils på, få en signering i bogen og evt. en selfie med forfatteren. Bogen er også den perfekte julegave for fantasyfans.

Kl. 16.45-17.00: Gratis skriveworkshop på Skriveværkstedets stand. Sådan holder du skriveblokeringer fra døren. Forfatter Katja Berger giver gode råd til at undgå forfatterens fjende nummer et og vejleder i, hvad du skal gøre, hvis du allerede oplever dem.

Læs mere

Bogforum

Søndag d. 12. november

Kl. 11.00-11.15: Gratis skriveworkshop på Skriveværkstedets stand. Sådan skaber du interessante hovedpersoner og undgår alle klicheerne. Forfatter Katja Berger holder oplæg og giver gode råd.

Kl. 15.45-16.00: Gratis skriveworkshop på Skriveværkstedets stand. Derfor skal din ægtemand aldrig være din betalæser. Forfatter Katja Berger giver gode råd til hvordan du finder de bedste betalæsere og hvordan du lærer af dem.

Læs mere

Er du interesseret i at booke mig til et foredrag eller arrangement, er du altid mere end velkommen til at kontakte mig på fantasyforfatter@gmail.com

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få de største nyheder, invitationer til arrangementer med mere.

                               

Find rundt 

• Biografi 

De 7 synder 

• Sjælehenteren 

• Foredrag 

• Webshop

Nyhedsbrev

For bloggere og fans

Tilmeld dig min Facebookgruppe, oprettet til hardcore blogger-fans, der vil være først med alt det nye. Send mig gerne link til din blog, når du søger om optagelse.

Bliv medlem

En del af

COPYRIGHT  ©  K. L. Berger 2017 All rights reserved   |  DESIGNED BY SHAFAQ O.  |  Sitemap