Kontakt

Du er altid velkommen til at tage kontakt angående foredrag, interviews og andre henvendelser omkring mit forfatterskab. Jeg kan kontaktes på mail: fantasyforfatter@gmail.com.
For aftaler omkring serviceydelser, samarbejde eller webshoppen bedes du bruge samme mail fantasyforfatter@gmail.com. Brug gerne en overskrift, der er tydelig med hvad det drejer sig op.

Jeg svarer på alle henvendelser inden for 24 timer, og jeg hører meget gerne fra dig, selvom du måske sidder og tænker ”spilder jeg bare hendes tid ved at …” for sandheden er: Det gør du aldrig. Spilder min tid, altså. Uanset om du blot er nysgerrig efter noget omkring mit forfatterskab, vil booke et foredrag eller hyre mig til et stykke arbejde, så kontakt mig endelig.

Kontakt gennem nyhedsbrev

Sidens nyhedsbrev er udviklet til dig der vil være først med de seneste nyheder, og tager del i de mange fine tilbud jeg tilbyder, både som forfatter og i forbindelse med webshoppen og mine serviceydelser. Modtagere af nyhedsbrevet kan drage fordel af en masse eksklusive features og tilbud. Alle nyhedsbreve kan besvares direkte.

En enkelt undtagelse

Ønsker du at modtage anmeldereksemplar af mine bøger, bedes du kontakte mit forlag Dreamlitt direkte. Jeg står ikke selv for at udvælge anmeldere eller sende anmeldereksemplarer ud til bloggere og andre interesserede. Kontaktoplysninger til mit forlag kan findes på www.dreamlitt.dk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få de største nyheder, invitationer til arrangementer med mere.

                               

Find rundt 

• Biografi 

De 7 synder 

• Sjælehenteren 

• Foredrag 

• Webshop

Nyhedsbrev

For bloggere og fans

Tilmeld dig min Facebookgruppe, oprettet til hardcore blogger-fans, der vil være først med alt det nye. Send mig gerne link til din blog, når du søger om optagelse.

Bliv medlem

En del af

COPYRIGHT  ©  K. L. Berger 2017 All rights reserved   |  DESIGNED BY SHAFAQ O.  |  Sitemap