Du er altid velkommen til at tage kontakt angående foredrag, interviews og andre henvendelser omkring mit forfatterskab. Jeg kan kontaktes på mail: fantasyforfatter@gmail.com.
For kontakt i forbindelse med webshoppen er du også altid velkommen til at skrive til mig med din henvendelse. Brug samme mail, fantasyforfatter@gmail.com.

Jeg svarer på alle henvendelser inden for 24 timer, og jeg hører meget gerne fra dig, selvom du måske sidder og tænker ”spilder jeg bare hendes tid ved at …” for sandheden er: Det gør du aldrig. Spilder min tid, altså. Uanset om du blot er nysgerrig efter noget omkring mit forfatterskab, vil booke et foredrag eller har en forespørgsel angående webshoppen, så kontakt mig endelig.

Kontakt

Kontakt gennem nyhedsbrev

Sidens nyhedsbrev er udviklet til dig der vil være først med de seneste nyheder, og tager del i de mange fine tilbud jeg tilbyder, både som forfatter og i forbindelse med webshoppen. Er du spirende forfatter eller blogger kan du også drage fordel af de eksklusive features der vil være at finde deri. Alle nyhedsbreve kan også besvares direkte.

En enkelt undtagelse

Ønsker du at modtage anmeldereksemplar af mine bøger, bedes du kontakte forlaget Dreamlitt. Jeg står ikke selv for at udvælge anmeldere eller sende anmeldereksemplarer ud til bloggere og andre interesserede. Kontaktoplysninger til mit forlag kan findes på www.dreamlitt.dk.