Mit nyhedsbrev informerer om nye udgivelser, foredrag og invitationer til events. Modtagere vil også få gratis hjælpemidler til at skrive og brande sig selv, samt tilbud fra webshoppen.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for dig med interesse for dansk fantasy

Er du interesseret i nyere dansk fantasy, der blandt andet bliver sammenlignet med Harry Potter (De 7 synder) og Supernatural (Sjælehenteren), så er det her du skal følge med. Min forfatterkarriere er kun lige startet, men den er kommet flyvende fra start, og jeg bliver hængende mange år endnu. Derfor vil jeg naturligvis også gerne dele de seneste nyheder med dig, således at du er sikker på ikke at gå glip af noget.

Vil du have tips og tricks?

Jeg ved at der sidder mange derude og også drømmer om at skrive deres egen roman – Måske endda fantasy. Derfor deler jeg også gerne ud af tips og tricks til både at skrive og markedsføre sig selv. Disse tiltag vil typisk være at finde på bloggen, men nyhedsbrevet vil dele udgivelsen af disse, og der vil for nyhedsbrevsmodtagerne være mulighed for at downloade gratis hjælpemidler med mere.

Gode tilbud og lækre rabatter

I nyhedsbrevet vil også følge gode nyheder i webshoppen. Blandt andet særlige rabatter og sneek peeks i forbindelse med nye produkter, efterhånden som shoppen udvider sit produktkatalog.

Skriv dig op i dag