”MEGA stærk og lækker start! Glimrende flow, der indbyder til en både spændende, sjov og måske lidt små-sarkastisk fortælling!”

– Malene H. www.wondrousbibliophile.blogspot.dk

Bibliografi - Sjælehenteren
”Du er ikke bare sjælehenter, er du?”
Min nye makker ryster langsomt på hovedet. ”Men hvem er jeg så?”
”Du er høsteren,” svarer jeg. ”Du er Døden selv.”

Raven er smuk, rig og populær. Hun har hele livet foran sig – indtil hun bliver dræbt på vej til sit livs fest. Men livet slutter ikke altid ved den sidste vejrtrækning. Raven vågner op til et møde med selveste Døden, som tilbyder hende et evigt job som sjælehenter.

Det viser sig, at ikke alt er som det skal være i efterlivet. De ellers udødelige sjælehentere forsvinder én for én, og ældgamle kræfter truer med at tage livet af både Raven og alle omkring hende. For at forhindre Dommedag må Raven alliere sig med både Himlen og Helvede i et forsøg på at nedkæmpe fjenden. Men når krigen truer, og mørket indtager verden, hvem er så i virkeligheden sande venner og fjender? Kan Raven stole på den lyse side, eller går vejen til frelse gennem mørket?

Bag om Sjælehenteren

Sjælehenteren er første bind i trilogien, Fortællinger fra Døden. Serien udgives hos forlaget DreamLitt og første bind udkommer d. 14. september 2017. Derefter fortsætter den med et bind om året, frem til slutningen i 2018.
Med på holdet har jeg denne gang haft redaktør Nikolaj Johansen og illustrator Eamon O’Donoghue.

Anmeldelser af Sjælehenteren

  • Ingen anmeldelser endnu

Jeg indsætter alle anmeldelser jeg finder på listen herover. Hvis ikke din er på allerede, er det fordi jeg desværre ikke har opdaget den. Send mig et link, så ryger du straks på. Du kan også se andres anmeldelser på Goodreads, og eventuelt tilføje bogen din to-read reol dér.