Jeg har stor erfaring med tekstforfatning til hjemmesider, både i form af blogs, artikler og hjemmesidetekster.

Jeg skriver – Du tager æren

Jeg lever af at skrive. Og jeg skriver for at leve. Derfor er hver eneste tekstforfatning jeg kaster mig ud i, også en del af mit hjerteblod. Du har din spidskompetence, jeg har min. Og jeg kan hjælpe dig, med at fremstå lige så fantastisk på skrift, som du er, når du udfører dit arbejde.

Er din tekstforfatning søgemaskineoptimeret?

Ja. Al tekstforfatning jeg udarbejder til hjemmesider og andre online kanaler vil være SEO optimeret.

Hvad er SEO optimererede tekster?
Søgemaskineoptimering – også kaldet SEO – dækker helt grundlæggende over det arbejde der ligger at gøre din hjemmeside gode venner med Google. Jo bedre din søgemaskineoptimering er, jo bedre placering får du på Google og andre søgemaskiner. Det er vigtigt at understrege, at SEO optimering handler om meget andet end blot teksterne på din hjemmeside, men tekstforfatning er dog en rigtig stor del af enhver søgemaskineoptimering. Vil du frem i lyset på internettet, så skal du seo optimere. Det er lige meget om du har en webshop eller en hjemmeside med information og viden. Alle hjemmesider bør have gennemarbejdede seo-tekster på minimum alle produkt/service sider.

Et eksempel kan være en håndværker, der på sin hjemmesider sørger for at have undersider til sine ydelser. For eksempel murerarbejde. Her skrives der hvilken service håndværkeren yder, måske noget om de produkter der bruges, lidt tips og tricks og anden viden. Denne tekst skal både gøre kunden glad og tilfreds – og samtidig tilfredsstille Googles robotter. Det er en kunstart at kunne begge dele på én gang. Heldigvis er det en kunstart, som jeg synes er uhyre interessant og spændende.

Hvad inkluderer en tekstforfatning?

Jeg arbejder ikke med minimumsindsatser i mit arbejde som tekstforfatter. Jeg ved, at andre mennesker kan have behov for hjælp til tekstforfatning af selv den korteste eller ”nemmeste” tekst. Derfor fakturerer jeg kun for det reelle timeforbrug. Uanset om det så kun er en enkelt time. Du kommer aldrig til at betale mig for mere tid, end den jeg reelt bruger på opgaven.

Al tekstarbejde starter med research, for at jeg kan sætte mig ind i emnet. Her er du velkommen til at sende mig brochurer eller lignende fra din virksomhed, hvis du ønsker at jeg fortrinsvis henter information dér.
Mængden af researcharbejdet inden påbegyndelse af en tekstforfatning afhænger helt af emnet. I nogle tilfælde kan selv korte tekster kræve mange timers arbejde. Andre gange kan lange tekster tage ganske kort tid at forfatte.

Alle priser og opgaver er inklusiv 3 gennemretninger. Når min tekstforfatning er udarbejdet, modtager du resultatet, og kan vende tilbage til mig. Ved behov retter, afpudser og polerer vi i fællesskab, op til 3 gange. Min erfaring er, at en enkelt gang er nok.

Hvad koster det?

Jeg arbejder som standard ud fra en fast pris på den aktuelle opgave. Gennem samtale med dig som kunde, finder jeg frem til stil og toneart, samt de krav der er til opgaven med hensyn til antal ord etc. Derefter sætter jeg en fast pris, ud fra hvor lang tid jeg mener opgaven vil tage, antallet af ord, samt hvor meget research den vil kræve.

Mine priser starter ved 0,35 øre pr. ord. Derefter kommer der evt. tillæg afhængig af hvor kompleks opgaven er, samt hvor meget research og bearbejdning den tager. 

Jeg udarbejder blandt andet:

  • Hjemmesidetekster
  • Salgsbreve
  • Nyhedsbreve
  • Artikler
  • Blogindlæg
  • Transskribering af lydfiler

Betalingsbetingelser

Ved aftale faktureres 50 % inden start. Når fakturaen er betalt, påbegyndes arbejdet. De sidste 50 % afregnes efter endt levering af den færdige tekstforfatning. Betalingsfrist er normalt 8 dage efter fakturadato.

Kontakt mig på fantasyforfatter@gmail.com for nærmere aftale om tekstforfatning af hjemmesidetekster, eller andre projekter du tror kunne være interessante at diskutere med mig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få nyheder, skrivetips & adgang til vip området med grafik, værktøjer og e-bøger om blogging og branding. 

                               

Find rundt 

• Biografi 

De 7 synder 

• Sjælehenteren 

• Foredrag 

• Webshop

Nyhedsbrev

For bloggere og fans

Tilmeld dig min Facebookgruppe, oprettet til hardcore blogger-fans, der vil være først med alt det nye. Send mig gerne link til din blog, når du søger om optagelse.

Bliv medlem

En del af

COPYRIGHT  ©  K. L. Berger 2017 All rights reserved   |  DESIGNED BY SHAFAQ O.  |  Sitemap