Samarbejde

af Katja Berger

Redaktion/Redaktør

Jeg arbejder som freelanceredaktør for både etablerede forlag som Palatium Books, men også for selvudgivere.
Har du dit eget forlag, og har flere udgivelser i pipelinen, kan vi lave en fast prisaftale for tilbagevendende opgaver. Er du selvudgiver, er du også velkommen til at kontakte mig, og få en pris på netop dit projekt.

Kontakt mig med info om dit manuskript (minimum genre og antal ord), så sender jeg dig et tilbud.

Manuskriptvurdering/Lille redaktør

Har du nået det punkt, hvor du har stirret dig blind på dit manuskript, og ikke længere kan vurdere det?
Jeg kender følelsen, for jeg har selv været der – flere gange. Derfor sætter jeg også en stor ære i at vejlede forfattere og give dem det skub de mangler, for at kunne komme over blindhedens forhindring. Jeg har manuskriptvurderet adskillige bøger som er endt med at blive udgivet både på store forlag som Alvilda og Tellerup, men også mindre forlag som BYENS, Forlaget Brændpunkt og som professionelle selvudgivelser.
Hvis du giver mig din tillid og giver mig lov til at nærstudere din tekst, så lover jeg til gengæld at du får konstruktiv og grundig feedback, der vil løfte dit manuskript til nye højder.
Når jeg laver manuskriptvurdering arbejder jeg ud fra de samme principper som en redaktør typisk vil gøre det. Jeg vil slå ned på steder, hvor manuskriptet fungerer rigtig godt, og hvor det ikke fungerer så godt. Alt efter genre får du kommentarer i forhold til bogide, kapitelstruktur, opbygning, plot og flow, ligesom jeg kigger på sprog, sætningsvariation, dialoger og tone.
Når jeg er færdig med at læse og kommentere, tager vi en snak om dit manuskript, enten på mit kontor i København eller pr. telefon, hvis du bor langt væk. Du får naturligvis også dit manuskript tilbage med skriftlig feedback (både i forhold til indhold og sprog) i selve manuskriptet.
Du skal regne med, at der går 2 til 4 uger, fra jeg modtager dit manuskript, til vi afholder samtale.

Kontakt mig med info om dit manuskript (minimum genre og antal ord), så sender jeg dig et tilbud.

Bogrådgivning

Det kan være, at du ikke har behov for en hel manuskriptvurdering, men mere for en bogrådgivning. Her kan du for eksempel få værktøjer til at komme i gang på tasterne eller få hul på manuskriptet igen, hvis du er gået i stå. Jeg kan også vejlede dig i bagsidetekster, synopsis og lignende og kan løbende give sparring på det, du skriver.
Måske du endda er helt færdig med din bog, men er i tvivl om forlag, fremgangsmåde, kontraktforhandling og alt det andet der hører med. Dette kan jeg også vejlede dig i, og ved at lytte til dig, kan jeg sørge for at guide dig i den rigtige retning. Når jeg rådgiver dig, er det nemlig min vigtigste opgave at lytte til, hvad lige netop din bogdrøm handler om, og skabe en personlig og faglig bogrådgivning ud fra det

Kontakt mig med info om dit behov, så sender jeg dig et tilbud.

Tekstforfatning

Har du brug for en professionel tekstforfatter af for eksempel en hjemmeside, en flyer, et kursuskatalog eller en hel bog? Jeg hjælper både private og virksomheder med at forfatter tekster af forskellig art.
Som tekstforfatter har jeg bred erfaring med udarbejdelse af tekster fra mange brancher. Jeg har skrevet hjemmesidetekster om siloer og avancerede NDT-målinger, arbejdet fast med rejsebeskrivelser og hotelannoncer, samt skrevet hele personalehåndbøger. Mit mantra har altid været, at hvis ikke jeg kender branchen, så kan jeg komme til det. Derfor starter jeg også altid med at sætte mig godt ind i emnet, uanset om det er en hjemmeside, en reklameflyer eller en bog der skal skrives. At skrive tekster for andre er en stor del af min hverdag, og jeg laver stort set ikke andet end at skrive dagligt, så med et sundt øje for detaljer og sproglige finurligheder, kan jeg skrive stort set alt.

Kontakt mig med info om dit behov, så sender jeg dig et tilbud.

Samarbejde - Redaktør - Redaktion - Manuskriptvurdering - Bogrådgivning - Tekstforfatning

Står du med et andet job på hånden, som du tror, jeg kunne være den helt rette til, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan også booke mig til foredrag og workshops.