TOP

De 7 synder Før DE 7 SYNDER herskede syv guder over verden.
Før DE 7 SYNDER levede mennesker, elvere og dværge i harmoni.
Før DE 7 SYNDER var der intet mørke.
Så kom DE. Og ændrede alt.

Teenageren Kane opdager først, hvilke kræfter han bærer på, da han bliver suget ud af sin kedelige gymnasieverden og ind i et magisk univers, der er på randen til undergang. Med hjælp fra magikeren Aisha må han opfylde en ældgammel profeti, finde og besejre de syv synder og vælte mørkets konge af tronen.

Undervejs må Kane sande, at den største fjende ikke altid kommer udefra. Og er han villig til at ofre det eneste, der er mere værd end livet selv?

Download læseprøve
Køb bogen direkte hos forlaget

Undervisningsmateriale

I samarbejde med et team af landets folkeskolelærere er der udarbejdet et undervisningssæt til De 7 synder. Sættet består af et undervisningsforløb på 3 uger med opfyldelse af 6 af de påkrævede læringsmål for 7. klasse og opefter. Derudover kan der frit bruges det medfølgende dispositionskort og ekstramaterialet, hvis man ønsker at uddybe undervisningen eller erstatte eksisterende opgaver med andre.

Undervisningsforløb | Dispositionskort | Ekstramateriale

Anmeldelser af De 7 synder

Jeg indsætter alle anmeldelser jeg finder på listen herover. Hvis ikke din er på allerede, er det fordi jeg desværre ikke har opdaget den. Send mig et link, så ryger du straks på. Du kan også se andres anmeldelser på Goodreads, og eventuelt tilføje bogen din to-read reol dér.