TOP

“En super fortsættelse, hvor man virkelig kommer dybere ind i universet og karaktererne.”

Nikolaj Johansen

Bibliografi - Døden lyver aldrig En gang før har jeg vidst, at jeg skulle dø. Og det skete virkelig. Jeg døde.
Og så alligevel ikke.
På en eller anden sær måde endte jeg i dette efterliv, hvor døden føltes mere levende, end livet selv nogensinde havde gjort det. Og på den måde levede jeg igen.

Dommedag er på vej, og Raven og Zeph må kæmpe mod både levende og døde for at standse den. En ældgammel profeti sætter dog alting i svingninger, og Raven må drage videre mod Hades.

Men hvad gør en sjælehenter, når Underverdenens hersker er besat af jalousi, ingen taler sandt, og fjender bliver til venner? Raven må endnu engang lære at navigere i lyset og mørkets skyggesider, når Helvede og Himlen tørner sammen, og intet er, som det ser ud til.

Døden lyver aldrig er andet bind i trilogien Fortællinger fra Døden.

Download læseprøve
 

Det siger læserne

Denne serie har fortjent alt ros den har fået, for den er godt nok velskrevet og fangende, ikke en serie jeg kan sammenligne med andre bøger jeg har læst.

Benedictes bogblog

2019-11-12T15:50:11+02:00

Benedictes bogblog

Denne serie har fortjent alt ros den har fået, for den er godt nok velskrevet og fangende, ikke en serie jeg kan sammenligne med andre bøger jeg har læst.

Jeg har aldrig læst en bog der minder om denne her bog som Katja L. Berger har skabt.

5.0
2018-10-16T17:37:19+02:00
Jeg har aldrig læst en bog der minder om denne her bog som Katja L. Berger har skabt.

Døden lyver aldrig er virkelig god dansk fantasy, der løfter serien og i mine øjne appellerer til yngre og ældre læsere, især igennem sit intelligente, grundige arbejde med forskellige mytologier og religion for at skabe et unikt univers og en hold af velskrevne karakterer med masser af humor.

4.0
2018-10-16T17:40:36+02:00
Døden lyver aldrig er virkelig god dansk fantasy, der løfter serien og i mine øjne appellerer til yngre og ældre læsere, især igennem sit intelligente, grundige arbejde med forskellige mytologier og religion for at skabe et unikt univers og en hold af velskrevne karakterer med masser af humor.

Wauw hvor var den god! Den første bog var lige kort nok synes jeg, men den her er de der 100 sider længere som jeg godt kunne have brugt den første havde, og så kom historien virkelig til sin ret. Den var spændende, humoren var virkelig god, og den var aldrig kedelig.

5.0
2018-10-16T17:38:38+02:00
Wauw hvor var den god! Den første bog var lige kort nok synes jeg, men den her er de der 100 sider længere som jeg godt kunne have brugt den første havde, og så kom historien virkelig til sin ret. Den var spændende, humoren var virkelig god, og den var aldrig kedelig.

Mange forfattere lider under det frygtede efterfølger syndrom, hvor den svære to’er har svært ved at leve op til sin forgænger. Men ikke K.L. Berger, anden bog i hendes trilogi om “Fortællinger fra Døden” overgik alle mine forventninger og slog den første bog “Sjælehenteren” med længder.

5.0
2018-10-16T17:41:55+02:00
Mange forfattere lider under det frygtede efterfølger syndrom, hvor den svære to’er har svært ved at leve op til sin forgænger. Men ikke K.L. Berger, anden bog i hendes trilogi om “Fortællinger fra Døden” overgik alle mine forventninger og slog den første bog “Sjælehenteren” med længder.

Heldigvis formår K. L. Berger at skrive en personlighed der er selvstændig til sjælekernen. Hvor der måske manglede noget dybde i hende i første bind, kommer vi mere ind under huden på hendes karakter i Døden lyver aldrig.

2018-10-16T17:47:30+02:00
Heldigvis formår K. L. Berger at skrive en personlighed der er selvstændig til sjælekernen. Hvor der måske manglede noget dybde i hende i første bind, kommer vi mere ind under huden på hendes karakter i Døden lyver aldrig.

Jeg tror, at med Døden lyver aldrig er dette en af de relativt få gange, hvor jeg synes to'eren er bedre end den første bog. Den svære to'er? Absolut ikke. Jeg har fulgt Katja Bergers udgivelser siden starten og jeg må indrømme, at dette her er min favorit ind til videre. Døden lyver aldrig løfter niveauet fra den første bog og er skøn dansk fantasy, der er både humoristisk og intelligent.

4.0
2018-10-16T17:39:54+02:00
Jeg tror, at med Døden lyver aldrig er dette en af de relativt få gange, hvor jeg synes to'eren er bedre end den første bog. Den svære to'er? Absolut ikke. Jeg har fulgt Katja Bergers udgivelser siden starten og jeg må indrømme, at dette her er min favorit ind til videre. Døden lyver aldrig løfter niveauet fra den første bog og er skøn dansk fantasy, der er både humoristisk og intelligent.

Den er spændende fra start til slut, og det bliver aldrig kedelig – og det går heller ikke for stærkt.

4.0
2018-10-16T17:39:22+02:00
Den er spændende fra start til slut, og det bliver aldrig kedelig – og det går heller ikke for stærkt.

Hvad end jeg elskede ved den første bog, elsker jeg endnu mere ved denne. Katja har endnu en gang formået at vække myter og historier fra forskellige religioner til live i sin helt egen verden og på sin helt egen måde, hvor alt har et formål.

2018-10-16T17:38:08+02:00
Hvad end jeg elskede ved den første bog, elsker jeg endnu mere ved denne. Katja har endnu en gang formået at vække myter og historier fra forskellige religioner til live i sin helt egen verden og på sin helt egen måde, hvor alt har et formål.

Raven er totalt badass, og jeg er stor fan af hende. Hun kæmper for det, hun tror på, og er ikke bange for ret meget, især i betragtning af alt det hun oplever og skal igennem.

5.0
2018-10-16T17:41:14+02:00
Raven er totalt badass, og jeg er stor fan af hende. Hun kæmper for det, hun tror på, og er ikke bange for ret meget, især i betragtning af alt det hun oplever og skal igennem.

Måske er det mindre af Jahve, Lucifer og Døden, der gør det. Måske er det, det mere rolige tempo. Måske er det dødsdæmonen Ash. Jeg ved det ikke, men Døden lyver aldrig er uden tvivl bedre end Sjælehenteren. K. L. Berger har officielt brudt “den svære to’er” konceptet.

2018-10-16T17:43:05+02:00
Måske er det mindre af Jahve, Lucifer og Døden, der gør det. Måske er det, det mere rolige tempo. Måske er det dødsdæmonen Ash. Jeg ved det ikke, men Døden lyver aldrig er uden tvivl bedre end Sjælehenteren. K. L. Berger har officielt brudt “den svære to’er” konceptet.
4.6
7

Anmeldelser af Døden lyver aldrig

  • Litteraterne | 4/5
  • Jeg indsætter alle anmeldelser jeg finder på listen herover. Hvis ikke din er på allerede, er det fordi jeg desværre ikke har opdaget den. Send mig et link, så ryger du straks på. Du kan også se andres anmeldelser på Goodreads, og eventuelt tilføje bogen din to-read reol dér.