TOP

Bibliografi - Døden lyver aldrig En gang før har jeg vidst, at jeg skulle dø. Og det skete virkelig. Jeg døde.
Og så alligevel ikke.
På en eller anden sær måde endte jeg i dette efterliv, hvor døden føltes mere levende, end livet selv nogensinde havde gjort det. Og på den måde levede jeg igen.

Dommedag er på vej, og Raven og Zeph må kæmpe mod både levende og døde for at standse den. En ældgammel profeti sætter dog alting i svingninger, og Raven må drage videre mod Hades.

Men hvad gør en sjælehenter, når Underverdenens hersker er besat af jalousi, ingen taler sandt, og fjender bliver til venner? Raven må endnu engang lære at navigere i lyset og mørkets skyggesider, når Helvede og Himlen tørner sammen, og intet er, som det ser ud til.

Døden lyver aldrig er andet bind i trilogien Fortællinger fra Døden.

Download læseprøve
Køb bogen direkte hos forlaget

Ekstramaterriale

Du kan få Raven, Zeph, Døden og Ash i perlemønstre. Kan bruges til både store og små perler.


“En super fortsættelse, hvor man virkelig kommer dybere ind i universet og karaktererne.”

Nikolaj Johansen

Anmeldelser af Døden lyver aldrig

  • Litteraterne | 4/5
  • Jeg indsætter alle anmeldelser jeg finder på listen herover. Hvis ikke din er på allerede, er det fordi jeg desværre ikke har opdaget den. Send mig et link, så ryger du straks på. Du kan også se andres anmeldelser på Goodreads, og eventuelt tilføje bogen din to-read reol dér.