TOP

Hvor jeg hører til “Jeg er bange for at dø.
Men jeg er mere bange for at leve.”

Hannah er vant til at være den usynlige pige der altid har lavet sine lektier og får topkarakterer i skolen. Pigen der ser Ryan Gosling-film hver lørdag aften og aldrig skændes med sine forældre. Pigen der har det fint med blot at være til.
Lige indtil Justin.
Justin ændrer alt for Hannah, men at blive set har en pris, og Hannah bliver kastet ned i sorgens og skyldfølelsens afgrund til et mørke hun ikke kan komme op af igen.
Lige indtil Chuck.
Chuck ser Hannah som hun er; ødelagt og opslugt af selvlede, men også levende og fuld af et begravet potentiale.
Det samme er Emily, Taylor og de andre unge Hannah lærer at kende på New Smyrna Beach, og i fællesskab knytter de bånd som ingen af dem ønsker, men de alle har brug for. Kan en enkelt sommer give Hannah livet tilbage? Kan en enkelt sommer lære hende at leve med skyldfølelsen over fortiden, eller er Hannahs historie forudbestemt af noget stærkere end hende selv?

HVOR JEG HØRER TIL er første bind i ONSHORE-serien hvor fire unge bryder med tabuer og sætter alt på spil i kampen mod deres indre dæmoner og desperate søgen efter at høre til.

Det siger læserne

Glæder mig til at læse videre i serien “Onshore” og læse om Taylor, Emily og Will. Bogen giver jeg 5/5 stjerner.

Biblo-man

2019-06-01T20:56:07+02:00

Biblo-man

Glæder mig til at læse videre i serien “Onshore” og læse om Taylor, Emily og Will. Bogen giver jeg 5/5 stjerner.

Historien er spændende og medrivende, meget velskrevet og fængslende fra starten. Særlig skrivestil med antydninger ved de svære ting og detaljeret beskrivelse gennem resten af bogen.

Lektør-udtalelse

2019-05-08T18:17:59+02:00

Lektør-udtalelse

Historien er spændende og medrivende, meget velskrevet og fængslende fra starten. Særlig skrivestil med antydninger ved de svære ting og detaljeret beskrivelse gennem resten af bogen.

Anbefales varmt til alle ungdoms- eller YA-afdelinger.

Lektør-udtalelse

2019-05-08T18:18:19+02:00

Lektør-udtalelse

Anbefales varmt til alle ungdoms- eller YA-afdelinger.

Jeg glæder mig til at læse næste bog i ONSHORE Serien.

2019-06-01T20:55:36+02:00
Jeg glæder mig til at læse næste bog i ONSHORE Serien.

Alt i alt, så er ’Hvor jeg hører til’ en fantastisk ungdomsroman, der tager fat i seriøse emner på en helt ny måde, og som virkelig får en til at tænke mere over hvad lykke i virkeligheden er. Derfor får romanen 6 stjerner, og den anbefales varmt til alle.

De unges ord

2019-07-10T17:26:39+02:00

De unges ord

Alt i alt, så er ’Hvor jeg hører til’ en fantastisk ungdomsroman, der tager fat i seriøse emner på en helt ny måde, og som virkelig får en til at tænke mere over hvad lykke i virkeligheden er. Derfor får romanen 6 stjerner, og den anbefales varmt til alle.

Forfatter Katja L. Berger sætter med sin bog fokus på nogle meget vigtige emner, nemlig om unge mennesker, sorg og selvmord i denne første del af hendes serie Onshore. Hun har skabt en spændende, meget troværdig karakter man som læser føler man kan relatere til i hovedpersonen Hannah.

4.0
2019-05-08T18:12:19+02:00
Forfatter Katja L. Berger sætter med sin bog fokus på nogle meget vigtige emner, nemlig om unge mennesker, sorg og selvmord i denne første del af hendes serie Onshore. Hun har skabt en spændende, meget troværdig karakter man som læser føler man kan relatere til i hovedpersonen Hannah.

Rigtig flot roman af K.L. Berger og jeg skal helt sikkert læse videre i Onshore-serien. Er sikker på, at den byder på endnu mere, som jeg ikke kan gå glip af!

2019-06-01T20:57:02+02:00
Rigtig flot roman af K.L. Berger og jeg skal helt sikkert læse videre i Onshore-serien. Er sikker på, at den byder på endnu mere, som jeg ikke kan gå glip af!

Jeg er meget spændt på de næste bøger i serien og på at lære de andre karakterer at kende og hører om deres hemmeligheder.

4.0
2019-05-08T18:11:32+02:00
Jeg er meget spændt på de næste bøger i serien og på at lære de andre karakterer at kende og hører om deres hemmeligheder.
4
2

Anmeldelser af Hvor jeg hører til

Jeg indsætter alle anmeldelser jeg finder på listen herover. Hvis ikke din er på allerede, er det fordi jeg desværre ikke har opdaget den. Send mig et link, så ryger du straks på. Du kan også se andres anmeldelser på Goodreads, og eventuelt tilføje bogen din to-read reol dér.