Hvor jeg hører til

“Jeg er bange for at dø.
Men jeg er mere bange for at leve.”

Hannah er vant til at være den usynlige pige. Pigen, der altid har lavet sine lektier og får topkarakterer. Pigen, der ser Ryan Gosling-film hver lørdag aften. Pigen, der aldrig skændes med sine forældre og har det fint med blot at være til.
Lige indtil Justin.
Justin ændrer alt for Hannah, men at blive set, har en pris. Hannahs pris er høj. Alt for høj til at hun kan håndtere den, og hun bliver kastet ned i sorgens og skyldfølelsens afgrund, til et mørke, hun ikke kan finde ud af igen.
Lige indtil Chuck.
Chuck ser hende som hun er. Ødelagt, opslugt af selvlede. Levende, fuld af et begravet potentiale. Det samme er Emily, Taylor og de andre unge, Hannah lærer at kende på New Smyrna Beach, og i fællesskab knytter de bånd, ingen af dem ønsker, men de alle har brug for. Kan en enkelt sommer, give Hannah hendes liv tilbage? Kan en enkelt sommer lære Hannah at leve med skyldfølelsen over fortiden? Eller er Hannahs historie forudbestemt af noget stærkere end selv den mest uselviske kærlighed …

Hvor jeg hører til er første bind i ONSHORE-serien. Et ungdomsunivers, der bryder med tabuer og sætter alt på spil, når fire unge må bekæmpe deres indre dæmoner og finde ud af, hvor de hører til.

Bogen udkommer d. 30. april 2019 hos Forlaget Linje H. Tilføj bogen til din Goodreads-hylde allerede nu.