TOP

Hvor meget er din bedste ven værd?
Tja, du spørger den helt rigtige person. For min ven, Viktor, var prisen helt præcis 1350 kroner … prisen på de nye superseje sneakers – dem alle ville have.

Viktor og Philip er bedste venner. Det er i hvert fald hvad Philip tror. Men en dag møder de en sær fremmed som giver drengene et tilbud de ikke kan afslå. Muligheden for at få et ønske opfyldt. Alt de skal give afkald på, er et minde. Et de aldrig vil huske at de har haft. Noget helt og aldeles ubetydeligt.

Men hvad der først virker ubetydeligt, kan pludselig blive meget vigtigt.

Det siger læserne

Samme dag de tre bøger dumpede ned i min postkasse, blev de læst. Jeg kunne ikke lade være. Jeg var spændt på formatet med de små historier og så var jeg øjeblikket tiltrukket af illustrationerne, som passer virkelig godt til historierne.

2019-06-01T21:01:38+02:00
Samme dag de tre bøger dumpede ned i min postkasse, blev de læst. Jeg kunne ikke lade være. Jeg var spændt på formatet med de små historier og så var jeg øjeblikket tiltrukket af illustrationerne, som passer virkelig godt til historierne.

Jeg har sagt det før, og gør det gerne igen, Berger kan skrive så sproget flyder – jeg ser frem til, at mine unger er store nok til et lille gys!

2019-06-01T21:01:54+02:00
Jeg har sagt det før, og gør det gerne igen, Berger kan skrive så sproget flyder – jeg ser frem til, at mine unger er store nok til et lille gys!

Anmeldelser af Melinoe-serien

Jeg indsætter alle anmeldelser jeg finder på listen herover. Hvis ikke din er på allerede, er det fordi jeg desværre ikke har opdaget den. Send mig et link, så ryger du straks på. Du kan også se andres anmeldelser på Goodreads, og eventuelt tilføje bogen din to-read reol dér.