Foredrag

Jeg holder gerne foredrag på skoler og biblioteker, samt til andre litterære arrangementer. Ved alle foredrag kan form, længde og indhold tilpasses efter aftale.

Emner

Som forfatter holder jeg foredrag indenfor 4 forskellige emner, der både vedrører mit forfatterskab og mit eget liv. Der vil ved alle foredrag være tid til både højtlæsning, at stille spørgsmål, samt eventuelt få signeret bøger.

Hvis der ønskes mulighed for at købe mine bøger direkte ved arrangementet, skal dette aftales på forhånd. Betaling af bøger ved foredrag kan ske kontant eller via MobilePay.

Foredrag 1: 

Livet som forfatter

Dette foredrag er baseret på min forfatterkarriere, min debutroman De 7 synder og den efterfølgende trilogi Fortællinger fra Døden.

Jeg fortæller om hvorfor jeg fandt så stor en kærlighed til bøgernes verden, om temaer og tanker bag mine egne bøger, min skriveproces og råd til de der selv ønsker at skrive en bog. Jeg læser op fra mine værker, og inddrager lytterne i debatten.

Foredrag 2:

Fantasygenrens forunderlighed

Jeg fandt allerede som barn en forkærlighed for fantasygenren og dens egenskab til at hive læseren fra en kedelig hverdag og ind i magiske omgivelser.

Jeg fortæller om fantasygenren som begreb, kigger nærmere på dens betydning for litteraturen, og krydrer med masser af eksempler på både danske og udenlandske fantasysucceser.

Foredrag 3:

Skriv din egen historie  

Der kan være langt fra ide til færdig bog, og i dette foredrag fortæller jeg om den kreative proces lige fra idégenerering og inspiration til det færdige produkt.

Jeg giver masser af eksempler og læser højt fra både egne og andres værker. Jeg giver også gerne tips til hvad du gør, når du har skrevet bogen, og vil ud og udgive den, samt sælge den.

Foredrag 4: Læsning kan redde liv

Bøgerne, og fantasygenren i særdeleshed, reddede mit liv da jeg var barn. Kort og godt.

Gennem tilbageblik på en barndom med både mobning, dårligt selvværd og spiseforstyrrelse fortæller jeg hvilken effekt det har, når vi mobber hinanden. Jeg fortæller også hvordan jeg kom ud på den anden side, og hvad bøgerne har gjort for mig – Både dengang og i dag.

Foredragene kan alle tilpasses alt efter aldersgruppen. Generelt anbefales de til 13+ børn og unge, samt voksne tilhørere. Kontakt mig gerne, hvis du har særlige ønsker til et specifikt emne, eller en workshop med særligt fokus.

Honorar for forfatterforedrag

  • Honorar: 2.995 kr. + transport og evt. hotel. Varigheden vil være ca. 60 minutter + spørgsmål og diverse. Prisen er sat efter Dansk Magisterforening standard debutanthonorar.
  • Ved foredraget Skriv din egen historie kommer der ekstra betaling, såfremt der ønskes afsat ekstra tid til en praktisk skriveworkshop i samarbejde med mig. Kontakt mig for nærmere info.

Transport og hotelomkostninger indbefatter enten kilometerpenge eller al offentlig transport (og evt. taxa hvis nødvendigt) fra min bopæl til foredraget og hjem igen. Hotelovernatning arrangeres hvis jeg ikke kan nå frem til foredraget samme dag, eller ikke kan nå hjem samme dag.

Få et forfatterforedrag gratis

Skoler, biblioteker og andre offentlige institutioner kan søge økonomisk støtte hos Kunststyrelsen gennem enten Forfattercentrum, Børns møde med forfattere eller Huskunstnerordningen. Flere af disse tilskud dækker hele mit honorar, så det eneste I skal stå for er evt. transport. Måske ikke engang det. Det er næsten for godt til at være sandt, hva’?

Ønsker I at booke et foredrag som privat arrangør, kan der søges om støtte hos Kunststyrelsen gennem Forfattercentrum.

Praktiske oplysninger ved et forfatterforedrag

I forbindelse med et foredrag anbefaler jeg at I inden dagen overvejer:

  • Projektor og lydanlæg. Jeg medbringer gerne et slideshow hvis dette ønskes, og ved større forsamlinger kan et lydanlæg være nødvendigt, for at sikre at de bagerste også kan høre hvad der bliver sagt.
  • Bord og stol, hvis der arrangeres signeringer i forbindelse med arrangementet.
  • Jeg møder helst en halv time før foredraget, så det praktiske kan komme på plads og der ikke er behov for stress.
  • Jeg forventer ikke forplejning ved mine foredrag, men jeg ville sætte stor pris på en flaske vand uden brus – Eller bare et glas vand fra hanen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få de største nyheder, invitationer til arrangementer med mere.

                               

Find rundt 

• Biografi 

De 7 synder 

• Sjælehenteren 

• Foredrag 

• Webshop

Nyhedsbrev

For bloggere og fans

Tilmeld dig min Facebookgruppe, oprettet til hardcore blogger-fans, der vil være først med alt det nye. Send mig gerne link til din blog, når du søger om optagelse.

Bliv medlem

En del af

COPYRIGHT  ©  K. L. Berger 2017 All rights reserved   |  DESIGNED BY SHAFAQ O.  |  Sitemap