TOP

Katja Berger biografi

  • Vil du lave et interview med mig eller anmelde en bog?
  • Er du interesseret i at booke mig til et foredrag eller en workshop?
  • Har du en kommentarer til mine bøger eller andre henvendelser?

E-mail: hej@klberger.dk.
Du kan også følge mig på f.eks. Facebook eller Instagram.

Brug gerne hjemmesiden

På hjemmesiden kan du bl.a. læse mere om mine bøger eller følge med på min forfatterblog. Du kan også booke mig til foredrag og workshops eller blot følge med i kalenderen, hvornår jeg kommer til en by nær dig.

Til daglig er jeg selvstændig inden for kommunikation. Jeg underviser på skrivekurser, arbejder som tekstforfatter for en række af danske virksomheder, er freelance redaktør og oversætter for forskellige forlag, samt arbejder med kommunikation og rådgivning på Skriveværkstedet og Forlaget Linje H. I forbindelse med mit forfatterskab og livet som selvstændig, giver jeg gerne interviews, laver gæsteindlæg, talks og lign. om det jeg laver.

Gennem tiden har jeg lavet både skrevne udgivelser og videooptagelser med blandt andet booktubere og bloggere. Jeg har også optrådt i blade, aviser og medier som Ude & Hjemme og Go’ Morgen Danmark, samt i online kampagnemateriale for bl.a. Netflix.

Udpluk af tidligere omtaler og presse

Er du interesseret i at lave et interview med mig, enten pr. mail, Skype, Messenger, video, ved personligt møde eller hvad ved jeg (brevdue eller gæt-og-grimasser kunne sikkert også være spas), så er du meget velkommen til at sende mig en mail på hej@klberger.dk for nærmere aftale.