Kontakt

Katja Berger biografi E-mail: fantasyforfatter@gmail.com.
Du kan også følge Katja på Facebook og Instagram.

Katja Berger lever af at skrive bøger, holde foredrag og afholde skrivekurser og workshops i hele landet. Du kan altid kontakte hende med spørgsmål og henvendelser af enhver art. Ved siden af forfatterarbejdet er Katja også tekstforfatter for en række af danske virksomheder, redaktør på fantasy- og science fiction udgivelser, og arbejder som marketingrådgiver hos Skriveværkstedet. Hun er desuden medejer af brandet www.foodadventures.dk hvor hun skriver om mad- og rejseoplevelser.

Forfatterbesøg
Katja er allerede en erfaren foredragsholder, og kommer gerne ud på skoler, biblioteker og i foreninger for at holde foredrag.
Katja holder foredrag om sit forfatterskab, samt om mobning og selvskade blandt unge. Sidstnævnte har også været efterspurgt blandt foreninger for sårbare unge, hvor Katja har afholdt flere foredrag helt i øjenhøjde med tilhørerne og eventuelle forældre, pædagoger og lærere.

Workshops
Katja afholder skrivekurser og workshops i at skrive fantasy, samt i digital marketing for forfattere og forfatterspirer. Katja er fast tilknyttet kursusleder hos Skriveværkstedet, men kan også bookes af skoler, foreninger m.m. i hele landet.

Interviews
Katja giver altid gerne interviews og skriver gæsteindlæg. Tidligere har Katjas interviews og arbejde været omtalt på bogblogs og hos Youtubere, samt i lokalaviser, landsdækkende ugeblade og online.

Manuskriptlæsning
Katja er redaktør på fantasy- og science fiction romaner, hvor hun kan bookes til manuskriptlæsning/redaktion igennem Skriveværkstedet. Alle priser og vilkår kan ses her: link til priser

Kontakt Katja

Kontakt Katja via e-mail eller ved at bruge formularen herunder.