Information om brugen af cookies

En cookie er – ud over en lille lækkerbisken med chocolate chips – en lille tekstfil, som gemmes på din computer, når du har besøgt en hjemmeside. Denne tekstfil gemmer information, som kan anvendes næste gang du besøger hjemmesiden. Det er for eksempel en cookie, der husker dit brugernavn og adgangskode i formularer, samt adresseoplysninger og kreditkort nummer, når du shopper online. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvilke typer cookies findes der?

Principielt findes der to typer cookies, dels de såkaldte ”browser cookies” (eller “HTLM cookies”), samt de såkaldte ”flash cookies”. Bemærk at der på denne hjemmeside kun bruges førstnævnte, ”browser cookies”.

Sådan afviser du cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.

Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det, afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Firefox:
1. Åbn Firefox.
2. Klik på ‘Alt’ på dit keyboard.
3. I værktøjslinjen vælger du ‘Funktioner’ efterfulgt af ‘Indstillinger’
4. Vælg ‘Privatliv’
5. Vælg ‘Firefox vil:’ ’Bruge tilpassede indstillinger for historik.’ Fjern fluebenet i ‘Accepter tredjeparts cookies’.

Internet Explorer:
1. Åbn Internet Explorer.
2. Vælg menuen ‘Funktioner’ efterfulgt af ‘Internetindstillinger’.
3. Vælg fanen ‘Beskyttelse af personlige oplysninger’.
4. Under ‘Avanceret’ kan du fjerne fluebenet ved cookies og derefter gemme dine indstillinger.

Google Chrome:
1. Åbn Google Chrome.
2. Klik på skruenøgle-ikonet.
3. Vælg ‘Valgmuligheder’
4. Vælg ‘Indstillinger for indhold’ under fanen ‘Avancerede valgmuligheder’
5. Under cookies kan du fjerne flubenet i feltet for cookies og derefter gemme dine indstillinger.

Safari:
1. Åbn Safari.
2. Vælg ‘Indstillinger’ og klik derefter på ‘Anonymitet’ (Du finder værktøjslinjen, der ligner et tandhjul, øverst til højre i Safari vinduet).
3. Markér ’Bloker cookies: Fra tredjeparter og annoncører’
4. Hvis du ønsker at få mere information om, hvilke cookies, der gemmes på din computer, vælg ’Detaljer’.

Fyldes cookies på min harddisk?

Cookies er små tekstfiler, de fylder næsten ingenting og udgør ikke noget pladsmæssigt problem på din harddisk.

Personoplysninger

Persondata er de oplysninger og data, som kan spores tilbage til en specifik person. Det kan for eksempel være navn, e-mail, adresse, fødselsdag, IP-adresse og historik over færden på en hjemmeside. Jeg gemmer kun de persondata, som du selv har givet samtykke til ved for eksempel at tilmelde dig til mit nyhedsbrev.
Jeg har på forhånd truffet de tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Min største prioritet er at du er 100 % sikker når du færdes her på siden, samt får den bedst mulige oplevelse.

Disse cookies benyttes på Klberger.dk

På www.klberger.dk bruges cookies til at registrere dig på sitet, samt til statistik gennem Google Analytics.
Google Analytics gemmer flere forskellige cookies på din maskine, og indsamler på den måde data om trafikken på klberger.dk, såsom hvilke sider og elementer, der anvendes mest på websitet. Klberger.dk bruger statistikken fra Google Analytics til at forbedre brugervenligheden på klberger.dk.
Når du har accepteret vores advarsel, der automatisk dukker op når du besøger hjemmesiden, vil der blive gemt en cookie på din computer til at huske din accept. Denne accept gemmes i et (1) år og slettes automatisk derefter.
Jeg deler ikke denne data med nogen, og den viden jeg får, bruges udelukkende til at forbedre websitet og brugeroplevelsen for dig som besøgende. Du kan læse mere om Google Analytics-cookies her. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (det anbefales ikke).
Mailchimp gemmer dine informationer (fornavn, e-mail og IP-adresse) når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Dette sker for at jeg efterfølgende kan fremsendes dig en bekræftelsesmail og dernæst nyhedsbreve. Uden disse informationer, kan du ikke modtage nyhedsbrevet i din indbakke.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Henvendelse herom kan ske til: fantasyforfatter@gmail.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:
K. L. Berger v. Katja Berger
Brolæggerstræde 6, 1 tv
1211 København K
E-mail: fantasyforfatter@gmail.com